Skøn andelsbolig i AB-Majsvænget, Majsvænget 81, 8340 Malling til salg

Åbent hus søndag den 24.2.2019 kl. 13-15. Pris for boligen er kr. 968.147,- plus/minus forbedringer/slitage – endelig pris foreligger efter syn, som foretages inden Åbent Hus. Mdt. ydelse kr. 3949, inkl. lille tv-pakke og kvartalsvis rengøring af fælleshus. Varme ca. kr. 700 i 10 mdr. El afregnes separat.

Med god beliggenhed tilbydes denne velindrettede lyse andelsbolig til salg med overtagelse pr. 1. juni 2019. Andelen er på 91 kvm og fremstår velholdt og indbydende med lyst bøgeparket og varmt tonede, hvide vægge. Boligen har to indgange – en via bryggers og en via entre. Entreen fungerer som fordeling til boligens rum og er praktisk indrettet med stort gulvareal og god plads til overtøj. Køkkenet er et hvidt skabskøkken med hyggelig spisekrog og ligger i åben forbindelse med en stor, lys stue med glaskarnap, som igen giver direkte adgang til nyanlagt træterrasse.Stuen er så stor, at der nemt kan laves et ekstra værelse, såfremt køber har brug for tre værelser ud over stuen.

Der er to eksisterende, dejlige værelser med godt lysindfald og et lyst badeværelse med skabselementer, neutralt materialevalg og nyere brusearmaturer. Fra entreen er der også adgang til et stort loftsrum med opbevaringshylder via loftlem med stige, og i forlængelse af huset er der et skur til opbevaring af cykler og haveredskaber. Andelen har foreningens største have med sol dagen lang, bålplads, 30+ kvm træterrasse og plads til at udfolde sig. Et dejligt og hyggeligt hjem, som fremstår lyst, velholdt og med plads til liv og leg.

Andelsboligforeningen er veldrevet og med overordentlig god økonomi. Foreningen er opbygget med fælleshus med gæsteværelse i centrum omgivet af 4 gårde a 10 boliger, alle med gode legepladser samt fælles arealer for børn og voksne. Meget velegnet for børnefamilier i et trygt miljø med stisystemer til skole og institutioner og gode bus/letbane forbindelser til Aarhus og Odder. Vi holder af mangfoldighed, så foreningen har både unge og ældre andelshavere.

I vores dejlige fælleshus er der mulighed for ganske frivilligt at deltage i madklub, fredagsbar, familieaktiviteter m.m., og det kan benyttes gratis til egne arrangementer.

Gode parkeringsforhold rundt om fælleshuset.

Ved spm. kontakt gerne Karin Secher, best.formand, karin.secher@gmail.com eller Anne-Mette, best.medlem, annemetteneuroteam@icloud.com

C 91 kvm

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv informeret som den første, når vi har nye andele til salg.