Skøn andelsbolig til salg i AB-Majsvænget, 8340 Malling.

Med god beliggenhed tilbydes denne velindrettede andelsbolig i 2 plan til salg. Boligen er på 108 m2 og beliggende i en velfungerende og økonomisk særdeles velfunderet andelsforening, AB-Majsvænget, Majsvænget 15-95. Adressen på boligen er Majsvænget 75.

Boligen kan overtages fra 01.08.2018. Andelspris i henhold til seneste GF kr. 1.020.179,- plus/minus slitage og forbedringer i henhold til synsrapport foretaget af uvildig syns- og skønsmand. Boligafgift kr. 4182,- inkl. antenneafgift lille TV-pakke. Varme ca. kr.900,- i 10 mdr. Desuden kr. 40,- pr. mdr. til rengøring af fælleshus.

Boligen indeholder funktionelt bryggers med mange skabe, klinkegulv samt vaskemaskine og tørretumbler. Entre med god skabsplads. Nyere skuffekøkken fra 2014 med integreret opvaskemaskine og køl/frys. Der er induktionsplader og ovn i rigtig arbejdshøjde. Halvmur til stue/alrum så man kan være med i det der foregår. Nysleben og hvidpigmenteret gulv i stueplan. Trappe op til første sal med nyere badeværelse fra 2014 med gulvvarme og håndklædetørre. Sorte fliser på gulv og hvide fliser i brusekabine. Praktisk skabsarrangement med nedfældet håndvask. Derudover er der gode 3 værelser og repos med skabsarrangement. Adgang til loftsrum via loftlem med trappe.

Fra boligens stue er der udgang til solrig gårdhave med god plads til dejlige grillaftener. I haven er der opstillet et drivhus, så man kan nyde både det tidlige forår eller sensommer endvidere er der i forbindelse med huset et godt skur til opbevaring af cykler og haveredskaber. En dejlig bolig, som fremstår lys og meget charmerende.

I foreningen er der 4 gode legepladser og 2 bålsteder. Der er fantastiske stisystemer til områdets skole og daginstitutioner. Gode parkeringsforhold og tæt ved offentlig transport.

Foreningen består af beboere i alle aldersgrupper fra spædbørn til ældre. Vores fælleshus er centralt placeret og er stedet, hvor vi har masser af gode fællesaktiviteter, herunder madklub, div. fredagsarrangementer, Skt.Hans samt andre aktiviteter hen over året, som vi, efter lyst, deltager i. Vores dejlige og velholdte fælleshus har et ekstra gæsteværelse til overnattende gæster.

Fælleshuset ejes af alle og kan benyttes vederlagsfrit af alle beboere.

Åbent hus
Kom til Åbent Hus søndag den 27.5.2018 kl. 15-17. Ved spørgsmål inden Åbent Hus kan Karin Secher kontaktes på mail: karin.secher@gmail.com eller Anne-Mette H. Knudsen anne-mette@neuro-team.dk - se også foreningens hjemmeside: www.ab-majsvaenget.dk

---------------------------------------------------

Interesseliste:

Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv informeret som den første, når vi har nye andele til salg.